Skogen som källa till återhämtning är oändlig. Här kan Du njuta av en tyst promenad och låta naturens ljud sätta sina spår. Var smakar maten godare än ute i det fria runt en öppen eld? En stund i naturen är så oändligt mycket mera värd än en friskvårdsföreläsning i en aula. I naturen behövs inga speciella redskap för återhämtning och rekreation – där kan Du bara vara!!

Prova på akvarellmålning 5-10 pers
Vi gör en kortare vandring i skogslandet för att hämta energi och inspiration, stannar till och gör en färgmeditation. Vi tar fram färgerna för att prova på olika tekniker. Lunchen serveras ute i det fria om vädret tillåter – om inte så sker hela övningen inomhus.

Friskvårdsmassage 5-10 pers
Ni får lära Er en sittande massage med kläderna på som Ni kan använda som pausmassage på jobbet. Lätt att lära – lätt att använda.

Kropp o själ 5-15 pers
Bra rörelser för kropp och själ, som stärker Din inre kraft och ökar Din energi. Aktiviteten inleds med en rejäl promenad, fortsätter med rörelser inspirerade av yoga o qigong och avslutas med en guidad avslappning.

Skönhet på Land och Strand  5 -10 pers
Ni får tillsammans lära er att göra enkla hudvårdsprodukter av rena vegetabiliska oljor där doftsättningen sker med äkta eteriska oljor. Produkterna använder du sedan i samband med efterföljande bastubad om Du beställt det.

Gita´s örtSPA för Ditt välbefinnande  5-10 pers
Vårens nyutslagna björklöv, sensommarens blommor o frukter, höstens nypon och vinterns doftande kryddor….Alla är de perfekta för Spa och hudvård. Med oljor, örter och andra enkla ingredienser och läckra smoothies sätter Du guldkant på tillvaron. Läs mer under Feedback - "Sommarnatten finns"

Ångbastu under taknocken
Vid stugorna har vi gjort om vår hölada till en byakrog och tack vare den enorma takhöjden har vi i samma rum fått plats med en ångbastu under taknocken. Den kan du använda om du bor här men även under ett kvällsarrangemang. Se under Feedback!

Havsbastu med vedeldad badtunna
I aktiviteten ingår bastubricka och handduk. Vintertid kan Du bada i isvak om Du är modig.

Upplevelseweekend – bo bra, äta gott, koppla av!