Kommunikationsträning och självkännedom på ett lekfullt, annorlunda sätt ger svar på de frågor man väljer att se ett svar på. Övningarna kan visa nya infallsvinklar men kan också vara enbart lekfulla.

Livet är lärorikt!

Naturen som formgivare
I en mindre grupp kommer ni att skapa ett unikt konstverk av vad naturen bjuder. En kul övning för att träna sig att se de små detaljerna. Det blir små konstverk som får namn och en historia. De blir unika bordsdekorationer vid kvällens middag.

En bildövning som ”roar”
En av de största energikällorna är stoltheten över vad man gör. En annorlunda aktivitet för att på ett lekfullt sätt lära känna varandra i en grupp, mera personligt eller i arbetet. Under aktiviteten leker vi fram en gemensam gruppbild som man kan arbeta vidare med och sätta ord på. Utan att tro Dej om att kunna dra ett penseldrag kommer Du under aktiviteten att ha gjort en personlig akvarell som Du deltar med i en konstutställning. I den här övningen får Du vara beredd på att kompromissa med dina kamrater.

Photolanguage
Photolanguage är en teknik för att få fram svar på viktiga frågor i en grupp med hjälp av svart/vita fotografiska bilder. En bild säger ju som bekant mer än tusen ord – här är det bilden som ger svaret spontant från det undermedvetna utan att hjärnan behöver ”tänka ut” svaret. Svaret blir alltså mer äkta. Övningen är otroligt enkel och fascinerande. Den kan också väljas som tillägg till En bildövning som ”roar”.

Tova en bild
Torrtovning med tovnål och underbart mjuk, färgad fårull kan bli ljuvliga, unika och uppskattade presenter och en annorlunda samarbetsövning. Här flödar kreativiteten och ALLA kan delta på sitt sätt.